Veiligheidscoördinatie

Your HSE management, our commitment

Veiligheidscoördinatie

Veiligheidscoördinatie is verplicht voor alle bouwtechnische en civiele werkzaamheden die worden uitgevoerd door minstens twee aannemers en/of zelfstandigen die gelijktijdig of opeenvolgend actief zijn op de bouwplaats.

Tijdens de ontwerpfase staan wij zowel de opdrachtgever als bouwdirectie belast met het ontwerp bij door op constructieve wijze gespecialiseerd advies te verstrekken op maat van het project.


Tijdens de uitvoering volgen wij als veiligheidscoördinator verwezenlijking de activiteiten op en coördineren wij de preventiemaatregelen die nodig zijn voor iedere volgende stap in het bouwproces. Wij adviseren opdrachtgever op basis van informatie die ons bereikt vanuit de tussenkomende partijen waaronder ook hun preventieadviseurs. De veiligheidscoördinator stelt zich steeds neutraal op en hij heeft enkel een contract met de opdrachtgever.


Vamco bv kan hierbij ook iets voor U betekenen. Als veiligheidscoördinator niveau A kunnen wij tussenkomen bij de grootste bouwplaatsen.

Ook hebben wij een ruime ervaring aangaande de aanpak van veiligheidscoördinatie binnen EPC en EPCM- projecten en kunnen wij onze klanten hierin perfect begeleiden.


De opmaak en opvolging op project specifieke wijze van de coördinatie-instrumenten (veiligheids- en gezondheidsplan, coördinatiedagboek en postinterventiedossier) kunnen we verzorgen zowel in het Nederlands als in het Engels.

HSE Management

HSE Management

Jürgen Maheim, bestuurder van Vamco bv, heeft als preventieadviseur niveau 1 multidisciplinair reeds meer dan 20 jaar ervaring in het werkveld en dit binnen diverse economische sectoren.

Meer weten

Meer informatie

Contacteer ons per telefoon, email of via het formulier voor meer informatie.

Contact